کتاب پارادوکس درمانی
- نویسنده : جرالد آر ویکس / لوسیانو لاباته
- مترجم : فرشاد بهاری
-
ناشر :
انتشارات رشد
- مدل : کتاب روانشناسی
کتاب پارادوکس درمانی نوشته جرالد آر ویکس با ترجمه فرشاد بهاری, توسط انتشارات رشد موضوع روانشناسی، روان درمانی، آسیب شناسی روانی به چاپ رسیده است.
کتاب پارادوکس درمانی (روان درمانی اضدادی) مبانی نظری و عملی کار با فرد، زوج و خانواده
مداخلات اضدادی با توسل به قطع حلقه های بازخوردی تقویت کننده برای تغییر ماهیت خود ایفای نشانه مرضی، طراحی می شوند تا آن را از راه درگیر کردن رفتار مخالف حفظ نمایند. پارادوکس از ماهیت ضد شهودی مداخله ناشی می شود که در آن، به نظر می رسد مسیر حرکت بسوی مقصد در دور شدن از آن نهفته است.
کتاب روان درمانی اضدادی اولین کتابی است که به زبان فارسی در اختیار مشتاقان و رهپویان جدی مشاوره سیستمی با زوج و خانواده و مراجعان شدیداً مقاوم به درمان قرار می گیرد. نویسندگان کتاب که از صاحب نظران عرصه درمان اضدادی هستند، سعی کرده اند با توضیح مبانی و اصول درمان اضدادی و ارایه طیف وسیعی از فنون اضدادی امکان نفوذ در اراده مراجعان شدیدا مقاوم به درمان را فراهم نمایند. یکی از فنونی که با دقت طراحی شده است، نوشتن نامه های اضدادی و پیگیری های مداوم این فن است.

معرفی مباحث کتاب پارادوکس درمانی
- درآمدی بر روان درمانی اضدادی
- ماهیت انسان و نظریه اضدادی تغییر
- اصول دیالکتیکی آسیب شناسی روانی
- چه موقع اضدادی کار کنیم
- چگونه اضدادی کار کنیم
- سامان دهی فنون اضدادی
- تلفیق فنون اضدادی
- نوآوری های اخیر در استفاده از فنون اضدادی
- نامه های اضدادی
- مطالعات موردی در روان درمانی اضدادی
- تحقیقات
- مسائل حرفه ای و اخلاقی
-
ناشرانتشارات رشد
-
نویسندهجرالد آر ویکس, لوسیانو لاباته
-
مترجمفرشاد بهاری
-
قطع کتابوزیری
-
نوع جلدشومیز
-
سال چاپ1401
-
نوبت چاپاول
-
تعداد صفحات328