سبدخرید
0

سبد خرید شما

0 محصول
منوی دسترسی
دسته‌بندی کتاب‌ها

کتاب رابطه ها از مجموعه مکتب زندگی

  • روش های ارسال
  •    اسنپ باکس تهران
  •    پیک موتوری تهران
  •    پست پیشتاز
  •    تیباکس
  •    ویژه
  • موجود در انبار
480,000 تومان
توضیحات

کتاب رابطه ها از مجموعه مکتب زندگی نوشته آلن دوباتن با ترجمه محمدباقر اسمعیل پور، فرناز گنجی, توسط انتشارات جامی با موضوع روانشناسی, روانشناسی عمومی, بررسی جنبه های روانشناسی به چاپ رسیده است.

نویسنده کتاب پیش رو با شرح موضوعات مرتبط با یک رابطه نظیر: انتخاب هدف، ضعف قدرت، دوست داشتن و دوست داشته شدن، برخوردها، شریک وفادار و شریک آزادی طلب و… به بررسی جنبه های روانشناسی ارتباط و نمایش اهمیت برخورداری از مهارت عشق و مدیریت رابطه می پردازد.

بخشی از کتاب

خطایی که همیشه و در هر موقعیتی ما را وسوسه می کند و تخیل آن را به ذهن راه می دهیم این است که، کاستی ها و کمبودها را خاص و مربوط به شریک زندگی خود می دانیم و یا دستکم، نقائص زندگی ما، نتیجه ی عملکرد اوست. گوئی ملکه ی ذهن ما شده که تنها جنبه های رنجش آور و ناامیدکننده ی یک فرد خاص را ببینیم و بر همین سبک و سیاق هم این طور نتیجه می گیریم که بدشانسی خاصی آورده ایم. ما گرفتار عشق کسی شده ایم که در ظاهر دوست داشتنی است به خصوص در اوائل آشنائی اما هم اکنون خود را شدیدا آزاردهنده و ناقص نشان می دهد. لعنت بر این شانس!

مشخصات
  • ناشر
    جامی،مصدق
  • نویسنده
    آلن دوباتن
  • مترجم
    محمدباقر اسمعیل پور, فرناز گنجی
  • قطع کتاب
    رقعی
  • نوع جلد
    شومیز
  • سال چاپ
    1402
  • نوبت چاپ
    2
  • تعداد صفحات
    192
نظرات کاربران
    هیچ دیدگاهی برای این محصول ثبت نشده است!
درباره نویسنده
آلن دوباتن

آلن دوباتن فیلسوف، نویسنده و سخنران بریتانیایی است که آثارش به بررسی فلسفه زندگی و مفاهیم روزمره انسانی می‌پردازد. او با رویکردی ساده و قابل فهم، مفاهیم پیچیده فلسفی را برای عموم مردم قابل دسترس کرده است. کتاب‌های او معمولاً در مورد روابط انسانی، موفقیت، شادی و معنای زندگی هستند. از جمله آثار معروف او می‌توان به «هنر شاد زیستن»، «فلسفه برای زندگی روزمره» و «جستجوی عشق» اشاره کرد که در آن‌ها به بررسی دغدغه‌های اساسی انسان‌ها در دنیای مدرن پرداخته است.