سبدخرید
0

سبد خرید شما

0 محصول
منوی دسترسی
دسته‌بندی کتاب‌ها

کتاب از خوب به عالی

  • روش های ارسال
  •    اسنپ باکس تهران
  •    پیک موتوری تهران
  •    پست پیشتاز
  •    تیباکس
  •    ویژه
  • موجود در انبار
635,000 تومان
توضیحات

کتاب از خوب به عالی چرا برخی از شرکت ها جهش می کنند و برخی دیگر خیر نوشته جیم کالینز ترجمه ناهید سپهرپور توسط  انتشارات آوین با موضوع مدیریت، رهبری و مدیریت، روانشناسی عمومی به چاپ رسیده است.

او با طرح این سوال که «آن دسته که خوب بوده‌اند ولی عالی نبوده‌اند، چگونه می‌توانند به مرحله‌ی عالی‌بودن و تثبیت وضعیتشان اقدام کنند؟» سبب شکل‌گیری یک تیم تحقیق بیست‌ویک‌نفری شد. این تیم به مدت پنج سال فرایند تحقیقی خود را دنبال کردند تا دریابند چگونه شرکت‌هایی از موقعیت خوب به عالی رسیده‌اند.

«از خوب به عالی ، مسیر رشد و بالندگی را ترسیم می‌کند. عرصه‌های بزرگ اقتصادی را ارائه می‌دهد. راز موفقیت موسسات بزرگ دنیا را شرح می دهد  و ما را با عملکرد مدیران برتر آشنا می‌سازد. با متنی ساده و به دور از الفاظ تخصصی، مفاهیم مدیریتی را شرح می‌دهد. وجه تمایز این کتاب  از سایر کتاب‌های مدیریتی، نگارش خلاقانه آن است؛ بدین معنا که اصول و روش‌های مدیریتی را از قالب کلیشه‌های همیشگی خارج کرده و می‌گوید که همه‌ ما در هر زمینه‌ای که فعال باشیم، می‌توانیم بالا و بالاتر برویم. می‌توانیم افق دید خود را وسعت بخشیم و خود را از چمبره‌ ماندن در وضعیت صرفا خوب برهانیم. این کتاب ظاهرا یک کتاب اقتصادی و  مدیریتی است؛ اما در نهایت، هدف آن ارتقای سطح تفکر بشر و رسیدن به رفیع‌ترین جایگاه‌هاست.»

معرفی مباحث کتاب از خوب به عالی

  1. مقدمه 
  2. خوب دشمن عالی است 
  3. رهبری سطح پنجم 
  4. اول فرد بعد هدف 
  5. با واقعیت ناخوشایند رو به رو شوید 
  6. مفهوم خارپشتی 
  7. فرهنگ مبتنی بر نظم 
  8. شتاب دهنده های تکنولوژی
  9. چرخه رشد و چرخه نابودی 
  10. از رهسپاری به تعالی تا ماندگاری
  11. سخن آخر
مشخصات
  • ناشر
    آوین
  • نویسنده
    جیمز جارلز کالینز
  • مترجم
    ناهیدسپهرپور
  • قطع کتاب
    وزیری
  • نوع جلد
    شومیز
  • سال چاپ
    1404
  • نوبت چاپ
    37
  • تعداد صفحات
    301
نظرات کاربران
    هیچ دیدگاهی برای این محصول ثبت نشده است!