سبدخرید
0

سبد خرید شما

0 محصول
منوی دسترسی
دسته‌بندی کتاب‌ها

کتاب آشنایی با فرق و مذاهب اسلامی

  • روش های ارسال
  •    اسنپ باکس تهران
  •    پیک موتوری تهران
  •    پست پیشتاز
  •    تیباکس
  •    ویژه
  • موجود در انبار
388,000 تومان
توضیحات

آشنایی با فرق و مذاهب اسلامی؛ نقشه‌ای برای شناخت جریان‌های فکری اسلامی

شناخت فرق و مذاهب اسلامی فقط به آشنایی با نام گروه‌ها محدود نمی‌شود؛ برای درک بهتر تاریخ اندیشه اسلامی، باید مسیر شکل‌گیری و تفاوت جریان‌های مختلف را در کنار یکدیگر دید. کتاب آشنایی با فرق و مذاهب اسلامی نوشته رضا برنجکار با همین رویکرد، مجموعه‌ای از مهم‌ترین فرقه‌ها و مذاهب اسلامی را در چهار بخش اصلی بررسی می‌کند و خواننده را با طیف متنوعی از جریان‌های فکری و مذهبی آشنا می‌سازد.

نخستین فرقه‌ها؛ از خوارج تا جبریه و جهمیه

بخش نخست کتاب به نخستین فرقه‌ها اختصاص دارد و گروه‌هایی مانند خوارج، مرجئه، قدریه و جبریه و جهمیه را دربرمی‌گیرد. این بخش، نقطه شروع مطالعه کتاب است و زمینه‌ای برای شناخت جریان‌هایی فراهم می‌کند که در ادامه تاریخ اندیشه اسلامی، زمینه شکل‌گیری دیدگاه‌ها و مذاهب مختلف را فراهم کرده‌اند.

شیعه؛ از ادوار تاریخی تا امامیه، زیدیه و اسماعیلیه

در بخش دوم، کتاب به شیعه می‌پردازد. ادوار شیعه، امامیه، زیدیه و اسماعیلیه، چهار محور این بخش هستند. قرار گرفتن این جریان‌ها در یک بخش، امکان مطالعه منظم‌تر شاخه‌های مهم تشیع و آشنایی با تنوع موجود در این حوزه را فراهم می‌کند.

اهل سنت؛ از معتزله تا اشاعره و ماتریدیه

بخش سوم به اهل سنت اختصاص دارد و جریان‌هایی همچون معتزله، اهل‌الحدیث، اشاعره، ماتریدیه و وهابیت را شامل می‌شود. این بخش در کنار مباحث مربوط به شیعه، تصویری گسترده‌تر از تنوع مذاهب و جریان‌های فکری در جهان اسلام پیش روی خواننده قرار می‌دهد.

غلات و جریان‌های متأخر؛ از دروزیه تا بابیه و بهائیه

در بخش پایانی، کتاب به گروه‌هایی می‌پردازد که در عنوان این بخش با غلات معرفی شده‌اند؛ از جمله دروزیه، اهل حق و نصیریه، شیخیه و بابیه و بهائیه. به این ترتیب، کتاب مطالعه خود را از نخستین فرقه‌ها آغاز کرده و تا طیفی از جریان‌های متأخر ادامه می‌دهد.

در آژانس کتاب، باور داریم انتخاب درست یک کتاب، می‌تواند آغاز مسیری ماندگار در یادگیری باشد. به همین دلیل، آثاری را معرفی می‌کنیم که شایستگی ماندن در کتابخانه و ذهن مخاطب را داشته باشند؛ کتاب‌هایی که ماندگار می‌شوند.

مشخصات
  • ناشر
    طه
  • نویسنده
    رضا برنجکار
  • قطع کتاب
    وزیری
  • نوع جلد
    شومیز
  • سال چاپ
    1403
  • نوبت چاپ
    34
  • تعداد صفحات
    199
نظرات کاربران
    هیچ دیدگاهی برای این محصول ثبت نشده است!