سبدخرید
0

سبد خرید شما

0 محصول
منوی دسترسی
دسته‌بندی کتاب‌ها

کتاب چشمهایش و ملکوت

  • روش های ارسال
  •    اسنپ باکس تهران
  •    پیک موتوری تهران
  •    پست پیشتاز
  •    تیباکس
  •    ویژه
  • موجود در انبار
350,000
٪5
332,500 تومان
توضیحات

کتاب چشمهایش و ملکوت نوشته جعفر مدرس صادقی توسط انتشارات مرکز با موضوع ادبیات، ادبیات داستانی، رمان، داستان های فارسی به چاپ رسیده است.

بهرام صادقی نه در سیاست دخالتی داشت و نه در حلقه‌های روشنفکری حضور پررنگی. اهل کافه‌نشینی نبود و بیشتر وقتش را در قهوه‌خانه‌ها یا مکان‌های خلوت می‌گذراند. دوستانش تلاش کردند او را به نشست‌های ادبی و جمع‌های شعر و داستان بکشانند، اما این حضورها دوام چندانی نداشت. حتی زمانی که آثار پراکنده‌اش در مجلاتی چون سخن و کتاب هفته گردآوری و منتشر شد، خود صادقی هیچ نقشی در ویرایش و نظارت نداشت.

در ملکوت، دکتر حاتم با تزریق «آمپول مرگ» به دیگران، نمادی از همین کشمکش درونی است؛ انسانی که میان زندگی و مرگ سرگردان مانده است. صادقی از کودکی با حس انزوا زیست و این تنهایی در جوانی به اندیشه‌ای جدی درباره مرگ و نیستی تبدیل شد.

در دبیرستان، فضای بدبینانه‌ای میان همشاگردی‌هایش شکل گرفت؛ گویی «بازی خودکشی» رایج شده بود. برخی آن را تأثیر معلمی می‌دانستند که گرایش‌های اگزیستانسیالیستی داشت. همین سبب شد جمعی از نوجوانانِ ناامید آن سال‌ها را «اگزی» صدا کنند.

چشمهایش و ملکوت

فهرست کتاب چشمهایش

  1. زمین هوا
  2. بزرگ علوی: ورق پاره ها و داستان های دیگر
  3. بهرام صادقی: قنقنه ها و داستان های دیگر
  4. یادداشت
مشخصات
  • ناشر
    مرکز
  • نویسنده
    جعفر مدرس صادقی
  • قطع کتاب
    رقعی
  • نوع جلد
    شومیز
  • سال چاپ
    1401
  • نوبت چاپ
    1
  • تعداد صفحات
    232
نظرات کاربران
    هیچ دیدگاهی برای این محصول ثبت نشده است!