سبدخرید
0

سبد خرید شما

0 محصول
منوی دسترسی
دسته‌بندی کتاب‌ها

کتاب چرندیات پست مدرن

  • روش های ارسال
  •    اسنپ باکس تهران
  •    پیک موتوری تهران
  •    پست پیشتاز
  •    تیباکس
  •    ویژه
  • ناموجود
ناموجود
توضیحات

کتاب چرندیات پست مدرن نوشته آلن سوکال, ژان بریکمون با ترجمه عرفان ثابتی، توسط انتشارات ققنوس به چاپ رسیده است.

موضوع کتاب شامل فلسفه, پست مدرن, فلسفه فرانسه‌ی مدرن, فلسفه فرانسه‌ مدرن می باشد.

درباره کتاب چرندیات پست مدرن

کتاب حاضر «چرندیات پست مدرن»، بنابه اظهارنظر نویسندگانش طوفان کوچکی در برخی حلقه‌های روشنفکری به پا کرده است. آن‌ها نشان داده‌اند که «فلسفه فرانسه‌ مدرن پر از مهملات قدیمی است» ولی جالب است بدانید که نویسندگان کتاب مدعی هستند.
روشنفکران مشهوری از قبیل لاکان، کریستوا، ایریگاری و بودریار بطور مکرر از مفاهیم و واژگان علمی سوءاستفاده کرده‌اند یا ایده‌های علمی را کاملاً خارج از بافت و زمینه خود به کار برده‌اند و هیچ گونه دلیلی هم برای این کار نیاورده‌اند.
به نظر شما  آن‌ها می‌توانند این موضوع را ثابت کنند. این کتاب در واقع دو اثر مجزا – ولی مرتبط – در یک جلد است که به پیچاندن مطلب، استفاده از زبان عمداً مبهم، فکر آشفته و پریشان و سوءاستفاده از مفاهیم علمی می‌پردازد.
مشخصات
  • ناشر
    ققنوس
  • نویسنده
    آلن سوکال
  • مترجم
    عرفان ثابتی
  • قطع کتاب
    رقعی
  • نوع جلد
    شومیز
  • سال چاپ
    1402
  • نوبت چاپ
    هفتم
  • تعداد صفحات
    399
نظرات کاربران
    هیچ دیدگاهی برای این محصول ثبت نشده است!