سبدخرید
0

سبد خرید شما

0 محصول
منوی دسترسی
دسته‌بندی کتاب‌ها

کتاب پاگانینی دوئت گیتار و ویولن پنج خط

  • روش های ارسال
  •    اسنپ باکس تهران
  •    پیک موتوری تهران
  •    پست پیشتاز
  •    تیباکس
  •    ویژه
  • ناموجود
ناموجود
توضیحات

گاهی موسیقی وقتی زیباتر شنیده می‌شود که دو ساز در کنار هم، یک قطعه را روایت کنند. پاگانینی دوئت گیتار و ویولن نوشته علیرضا تنهایی و ندا علی غنی، مجموعه‌ای برای اجرای دونوازی گیتار و ویولن است که می‌تواند تجربه‌ای متفاوت از همراهی دو ساز و تمرین موسیقی مجلسی برای نوازندگان ایجاد کند.

معرفی کتاب

کتاب پاگانینی دوئت گیتار و ویولن نوشته علیرضا تنهایی و ندا علی غنی و منتشرشده توسط انتشارات پنج خط، در حوزه موسیقی و اجرای دوئت برای گیتار و ویولن قرار دارد. این اثر فرصتی برای نوازندگان فراهم می‌کند تا قطعات را در قالب یک اجرای دونفره تمرین کنند و با اهمیت هماهنگی، ریتم و ارتباط میان دو خط سازی بیشتر آشنا شوند.

اجرای دوئت، علاوه بر مهارت فردی، نیازمند گوش دادن دقیق به نوازنده مقابل و توجه به زمان‌بندی و جمله‌بندی موسیقایی است. به همین دلیل، چنین مجموعه‌هایی می‌توانند تجربه‌ای متفاوت از تمرین انفرادی ایجاد کنند و مهارت نوازنده را در اجرای گروهی نیز تقویت کنند.

این کتاب مناسب چه کسانی است؟

این کتاب برای نوازندگان و هنرجویان گیتار و ویولن که به اجرای دونوازی علاقه دارند، مناسب است. همچنین می‌تواند برای هنرجویانی که می‌خواهند تجربه اجرای مشترک با یک نوازنده دیگر را به دست آورند و با فضای موسیقی مجلسی آشنا شوند، انتخابی جذاب باشد.

این کتاب چه کمکی به شما می‌کند؟

تمرین دوئت می‌تواند به تقویت ریتم، هماهنگی، دقت در ورود و خروج جمله‌ها و توانایی شنیدن خط موسیقایی ساز مقابل کمک کند. همچنین اجرای مشترک باعث می‌شود نوازنده نسبت به سرعت، دینامیک و بیان موسیقایی حساسیت بیشتری پیدا کند.

پیش از خرید این کتاب

برای استفاده از این مجموعه، بهتر است نوازنده در سطحی باشد که بتواند ساز خود را با تسلط نسبی اجرا کند. از آنجا که اجرای دوئت به هماهنگی دو نوازنده نیاز دارد، تمرین با یک نوازنده ویولن یا گیتار دیگر می‌تواند استفاده از کتاب را کاربردی‌تر و لذت‌بخش‌تر کند.

نگاه آژانس کتاب

دوئت فقط کنار هم قرار گرفتن دو ساز نیست؛ یک گفت‌وگوی موسیقایی است که در آن هر نوازنده باید هم نقش خودش را بشناسد و هم به صدای دیگری گوش دهد. پاگانینی دوئت گیتار و ویولن می‌تواند برای هنرجویانی که می‌خواهند از تمرین‌های انفرادی فاصله بگیرند و تجربه اجرای مشترک را امتحان کنند، انتخابی متفاوت باشد.

جمع‌بندی

پاگانینی دوئت گیتار و ویولن نوشته علیرضا تنهایی و ندا علی غنی، اثری مناسب برای علاقه‌مندان به اجرای دونوازی گیتار و ویولن است و می‌تواند به تقویت هماهنگی، ریتم و مهارت اجرای گروهی نوازندگان کمک کند.

در آژانس کتاب، باور داریم انتخاب درست یک کتاب، می‌تواند آغاز مسیری ماندگار در یادگیری باشد. به همین دلیل، آثاری را معرفی می‌کنیم که شایستگی ماندن در کتابخانه و ذهن مخاطب را داشته باشند؛ کتاب‌هایی که ماندگار می‌شوند.

مشخصات
  • ناشر
    پنج خط
  • نویسنده
    علیرضا تنهایی
  • قطع کتاب
    رحلی
  • نوع جلد
    شومیز
  • تعداد صفحات
    50
نظرات کاربران
    هیچ دیدگاهی برای این محصول ثبت نشده است!