سبدخرید
0

سبد خرید شما

0 محصول
منوی دسترسی
دسته‌بندی کتاب‌ها

کتاب نگاره ها در تکاپوی خویش

ناموجود
ناموجود
کمپین از مهر تا مهر

با هر خرید مهر، یک هدیه آغاز کنید

معرفی

نگاره‌ها در تکاپوی خویش؛ تأملی در هنر، چهره و هویت انسان

چهره انسان تنها تصویری از ظاهر او نیست؛ گاهی نشانه‌ای از فردیت، احساسات، روابط و پرسش‌هایی است که درباره هویت خود داریم. کتاب «نگاره‌ها در تکاپوی خویش: بررسی فلسفی، تاریخی، هنری» نوشته سینتیا فریلند و با ترجمه علی حیاتی، به بررسی پیوند میان هنر صورت‌نگاری و مفهوم «خویش» می‌پردازد. این اثر با نگاهی میان‌رشته‌ای، مخاطب را به تأمل درباره این پرسش دعوت می‌کند که نگاره‌ها چگونه می‌توانند برداشت ما از هویت شخصی، خودشناسی و رابطه انسان با دیگران را شکل دهند.

فراتر از بازنمایی چهره

در نگاه نخست، صورت‌نگاری ممکن است صرفاً تلاشی برای ثبت ویژگی‌های ظاهری یک فرد به نظر برسد؛ اما این کتاب افق گسترده‌تری پیش روی خواننده قرار می‌دهد. سینتیا فریلند با رویکردی فلسفی و هنری، به ظرفیت نگاره‌ها برای بازنمایی فردیت و آشکارکردن لایه‌های پیچیده هویت توجه می‌کند. از این منظر، تصویر چهره فقط بازتاب ظاهر نیست، بلکه می‌تواند زمینه‌ای برای پرسش درباره شناخت خود، احساسات و شیوه‌ای باشد که انسان از طریق آن خود و دیگران را درک می‌کند.

این رویکرد، هنر را از محدوده بررسی زیبایی‌شناختی صرف فراتر می‌برد و آن را به ابزاری برای اندیشیدن درباره تجربه انسانی تبدیل می‌کند. کتاب حاضر با طرح دیدگاه‌هایی تازه درباره نگاره‌ها، امکان بازنگری در برداشت‌های معمول از صورت‌نگاری و معنای شخصی تصاویر را فراهم می‌سازد.

از فردیت و حالت چهره تا صمیمیت و خودشناسی

موضوعات کتاب، طیفی از مفاهیم مرتبط با چهره و هویت را در بر می‌گیرند. پرداختن به فردیت، حالت چهره و خودشناسی، خواننده را با پرسش‌هایی درباره رابطه میان ظاهر، احساسات و درک انسان از خویشتن روبه‌رو می‌کند. همچنین موضوعاتی مانند تماس و صمیمیت، بُعدی رابطه‌مند به بحث می‌بخشند و توجه را به ارتباط میان افراد و نقش تصویر در فهم این ارتباط جلب می‌کنند.

حضور موضوعاتی چون حیوانات و «سرشت محو شده» نیز نشان می‌دهد که دامنه مباحث کتاب به یک تعریف ساده از هویت محدود نمی‌شود. این مجموعه موضوعات، زمینه‌ای برای اندیشیدن به مرزهای فردیت و پیچیدگی مفهوم «خویش» فراهم می‌کنند؛ مفهومی که در هنر، فلسفه و تجربه روزمره انسان همواره محل پرسش بوده است.

کتابی برای علاقه‌مندان به فلسفه هنر و صورت‌نگاری

نگاره‌ها در تکاپوی خویش از انتشارات آبان، برای دانشجویان و پژوهشگران هنر، علاقه‌مندان به زیبایی‌شناسی، نقاشی تک‌چهره و طراحی صورت و همچنین خوانندگانی مناسب است که به ارتباط هنر با فلسفه و هویت شخصی علاقه دارند. این کتاب می‌تواند نگاه مخاطب را به تصویر چهره عمیق‌تر کند و او را به دیدن لایه‌هایی فراتر از شباهت ظاهری وادارد. اگر به دنبال اثری هستید که هنر را بستری برای پرسشگری درباره انسان و هویت او قرار دهد، کتاب سینتیا فریلند انتخابی قابل‌تأمل خواهد بود.

در آژانس کتاب، باور داریم انتخاب درست یک کتاب، می‌تواند آغاز مسیری ماندگار در یادگیری باشد. به همین دلیل، آثاری را معرفی می‌کنیم که شایستگی ماندن در کتابخانه و ذهن مخاطب را داشته باشند؛ کتاب‌هایی که ماندگار می‌شوند.

مشخصات
  • ناشر
    آبان
  • نویسنده
    سینتیا فریلند
  • مترجم
    علی حیاتی
  • قطع کتاب
    رقعی
  • نوع جلد
    شومیز
  • سال چاپ
    1395
  • نوبت چاپ
    اول
  • تعداد صفحات
    308
ثبت نظر
هیچ دیدگاهی برای این محصول ثبت نشده است!