کتاب من یک نجات یافته ام
- نویسنده : ویجی آناند ردی
- مترجم : هدیه جامعی
-
ناشر :
کوله پشتی
- مدل : کتاب رمان خارجی
کتاب من یک نجات یافته ام نوشته ویجی آناند ردی با ترجمه هدیه جامعی، توسط انتشارات کتاب کوله پشتی موضوع ادبیات ملل, زندگینامه و خاطره, روحیه مبارز, عادت های سالم به چاپ رسیده است.

درست در کنار اقیانوس غم، خلیج امید قرار دارد که از میلیون ها ماسه ساخته شده است. ماسه هایی که هر کدام به تنهایی ناچیزند اما با هم نیرویی را تشکیل میدهند که قدرتی بی حد و حصر دارد. اقیانوس همواره در تلاش است تا این خلیج و ماسه های طلایی اش را با اشک های درخشانش بشوید و از بین ببرد.
به عنوان یک سرطان شناس سخت است که به خانه برگردم و با خیالی راحت غذا بخورم یا شب به خواب بروم و بدون آن که بالشم خیس شده باشد از خواب بیدار شوم و مطمئن نباشم که آیا این اشک های خودم بوده یا بیمارانم. این را میدانم که در این دنیای خارق العاده درست مثل ماسه های ریز ساحل چیزی جز ذره ای ناچیز نیستم. اما با رابطه ای که با بیمارانم برقرار کرده ام مثل تمام آن ها مصمم و تسخیر ناپذیر شده ام. نجات یافتگان از سرطان بیش از علم پزشکی به من درس یاد داده اند.
این کتاب فقط 108 داستان نیست. این آینده مبارز ما علیه سرطان است. مراحلی ست که نجات یافتگان از سرطان پشت سر گذاشته اند، مراحلی از اشک ها تا لبخندها.
«من یک نجات یافته ام» درباره افرادی ست که از سرطان نجات یافته اند. مسیری که طی کرده و استقامت بی نهایتی که در این راه از خود نشان داده اند و حالا درست مثل سایر انسان ها زندگی میکنند. این کتاب تلاشی ست برای قدر دانی و احترام به هدف و استقامت آن ها و منبعی ست برای کسانی که در مسیری مشابه قدم برمیدارند.
داکتاب من یک نجات یافته ام
- باور به خود
- روحیه مبارز
- حمایت خانواده
- عادت های سالم
- زخم قدرت
- مبارزه با سرطان
-
ناشرکوله پشتی
-
نویسندهویجی آناند ردی
-
مترجمهدیه جامعی
-
قطع کتابرقعی
-
نوع جلدشومیز
-
سال چاپ1404
-
نوبت چاپ4
-
تعداد صفحات496