سبدخرید
0

سبد خرید شما

0 محصول
منوی دسترسی
دسته‌بندی کتاب‌ها

کتاب مالون می میرد

  • روش های ارسال
  •    اسنپ باکس تهران
  •    پیک موتوری تهران
  •    پست پیشتاز
  •    تیباکس
  •    ویژه
  • موجود در انبار
380,000
٪5
361,000 تومان
توضیحات

کتاب مالون می میرد نوشته ساموئل بکت ترجمه مهدی نوید توسط انتشارات چشمه با موضوع ادبیات، ادبیات داستانی، رمان خارجی به چاپ رسیده است.

کتابی که میخوانید مالون می‌میرد دومین بخش از سه‌گانه‌ی مشهور ساموئل بکت است. در این رمان، پیرمردی روزهای پایانی عمرش را در اتاقی خاموش و بسته سپری می‌کند. برایش غذا می‌آورند و او را تمیز می‌کنند، در حالی که خودش تنها منتظر فرا رسیدن مرگ است. او برای گذران وقت، در ذهنش داستان‌هایی می‌سازد؛ روایت‌هایی که از دل خیال او برمی‌خیزند و پر از شخصیت‌های گوناگون‌اند.

این رمان جریان‌ساز با ساختاری متفاوت و فراموش‌نشدنی، در کنار آثاری چون در انتظار گودو و آخر بازی جای می‌گیرد. مالون می‌میرد همراه با دو رمان دیگر این سه‌گانه، آغازی برای دوران شکوفایی داستان‌نویسی بکت است؛ دوره‌ای که در آن، زبان، روایت غیرسنتی و ساختارهای تازه، به محور اصلی نوشته‌هایش تبدیل می‌شوند. این کتاب نقطه‌ای به شمار می‌آید که بکت در آن مسیر نویسندگی‌اش را دگرگون می‌کند.

بخشی از متن کتاب

«سرانجام، با وجود همه چیز، آرام و بی‌صدا خواهم مرد؛ شاید ماه آینده. آن وقت یا آوریل خواهد بود یا مه، چون هنوز ابتدای سال است و از نشانه‌های کوچک این را می‌فهمم. شاید هم اشتباه می‌کنم و تا روز یحیای تعمیددهنده یا حتی چهاردهم ژوئیه، روز جشن آزادی، دوام بیاورم. البته آرزوی تجلی را برای خود دور از دسترس نمی‌دانم، هرچند سخن از عروج را کنار بگذاریم.

به ران‌ها و پاهایم گفته‌ام تکانی بخورند. آن‌ها را خوب می‌شناسم و تقلای‌شان را برای اجرای درخواست‌هایم حس می‌کنم. سال‌ها با آن‌ها زیسته‌ام؛ سرشار از حادثه و شور، در فاصله‌ی کوتاه میان دریافت فرمان و دادن پاسخی اندوه‌بار. برای سگ‌های پیر روزی می‌رسد که صدای سوت صاحبشان را می‌شنوند اما دیگر توان دویدن و دنبال کردنش را ندارند، پس در لانه می‌مانند.

چه روزهایی که لحظه‌به‌لحظه التماس می‌کردم شب از راه برسد؛ و چه شب‌هایی که دم‌به‌دم دعا می‌کردم سپیده سر بزند.»

مشخصات
  • ناشر
    چشمه
  • نویسنده
    ساموئل بکت
  • مترجم
    مهدی نوید
  • قطع کتاب
    رقعی
  • نوع جلد
    شومیز
  • سال چاپ
    1402
  • نوبت چاپ
    هشتم
  • تعداد صفحات
    285
نظرات کاربران
    هیچ دیدگاهی برای این محصول ثبت نشده است!