سبدخرید
0

سبد خرید شما

0 محصول
منوی دسترسی
دسته‌بندی کتاب‌ها

کتاب عشق غریبه ها

سرگذشت شش محصل ایرانی در انگلستان جین آستین چشمه

ناموجود
ناموجود
کمپین از مهر تا مهر

با هر خرید مهر، یک هدیه آغاز کنید

معرفی

کتاب عشق غریبه ها (سرگذشت شش محصل ایرانی در انگلستان جین آستین) نوشته نایل گرین ترجمه امیرمهدی حقیقت توسط انتشارات چشمه با موضوع ادبیات، ادبیات داستانی، رمان خارجی به چاپ رسیده است.

عشق غریبه ها

حدود دویست سال پیش، در روزگاری که ایران زیر آتش توپخانه‌ی روسیه قرار داشت، عباس‌میرزا، نایب‌السلطنه‌ی قاجار، به این جمع‌بندی رسید که بقای کشور بدون دستیابی به «دانش روز» ممکن نیست. از همین رو، گروهی از جوانان ایرانی را در سفری پرحادثه راهی لندن کرد تا با آموختن دانش‌ها و مهارت‌هایی چون اسلحه‌سازی، نقشه‌برداری، پزشکی و زبان انگلیسی، به ایران بازگردند و در نوسازی کشور نقش‌آفرین شوند.

نایل گرین، استاد دانشگاه کالیفرنیا در لس‌آنجلس، با اتکا به سفرنامه‌ی فارسی میرزا صالح شیرازی و حاصل نزدیک به نه سال پژوهش در اسناد وزارت خارجه‌ی بریتانیا، خاطرات سیاستمداران، دانشمندان و دانشگاهیان انگلیسی، می‌کوشد تصویری دقیق و چندلایه از زندگی، تحصیل و تجربه‌ی این دانشجویان ایرانی در انگلستان ارائه دهد. این کتاب نه‌فقط روایتی از یک سفر آموزشی، بلکه بازخوانی لحظه‌ای تعیین‌کننده در تاریخ مواجهه‌ی ایران با مدرنیته است و مطالعه‌ی آن به همه‌ی کسانی که می‌خواهند بدانند جامعه‌ی ایرانی چگونه و از چه مسیری وارد جهان مدرن شد، به‌طور جدی توصیه می‌شود.

ChatGPT can make mistakes. Check

مشخصات
  • ناشر
    چشمه
  • نویسنده
    نایل گرین
  • مترجم
    امیرمهدی حقیقت
  • قطع کتاب
    رقعی
  • نوع جلد
    گالینگور
  • سال چاپ
    1404
  • نوبت چاپ
    ششم
  • تعداد صفحات
    490
ثبت نظر
هیچ دیدگاهی برای این محصول ثبت نشده است!