سبدخرید
0

سبد خرید شما

0 محصول
منوی دسترسی
دسته‌بندی کتاب‌ها

کتاب شرلی شومیز

✓ موجود در انبار آژانس کتاب
قیمت با تخفیف 15%
2,200,000 تومان
1,870,000 تومان
کمپین از مهر تا مهر

با هر خرید مهر، یک هدیه آغاز کنید

15% 2,200,000 تومان
1,870,000 تومان
معرفی

کتاب شرلی نوشته شارلوت برونته با ترجمه رضا رضایی، توسط نشرنی با موضوع ادبیات, ادبیات جهان, رمان خارجی, ادبیات داستانی, کل اروپا درگیر جنگ‌های ناپلئونی به چاپ رسیده است.

«قرن نوزدهم در نوجوانی غول‌آسای خود بازیگوشی می‌کند... این پسرِ غول در بازی‌های خود کوه‌ها را از جا می‌کند و برای تفریح صخره‌ها را به این‌سو آن‌سو می‌اندازد.»

شرلی

این توصیف شارلوت برونته است از زمانه‌ی دشوار و متلاطمی که در آن کل اروپا درگیر جنگ‌های ناپلئونی است و انگلستان نیز با بحران‌های جدی اجتماعی و اقتصادی روبه‌رو است. در بحبوحه‌ی شورش‌های کارگری و آشفتگی‌های صنعتی و تجاری، هنوز «عشق» جوانه می‌زند، اما روابط افراد تحت تاثیر رویداد‌های سیاسی و تاریخی قرار می‌گیرد و تعبیر و تفسیر طبقات اجتماعی از این رویدادها نیز بر مصلحت و منفعت خود آن‌ها مبتنی است. عواطف و احساسات در برابر ملاحظات مادی و اجتماعی رنگ می‌بازند، ازدواج‌ها مصلحتی‌اند (نه عاشقانه) و مناسبات انسانی تابع معیارهای مادی (نه عاطفی). شرلی رمانی است تاریخی ـ اجتماعی به عالی‌ترین معنای کلمه.

مشخصات
  • ناشر
    نشر نی
  • نویسنده
    شارلوت برونته
  • مترجم
    رضا رضایی
  • قطع کتاب
    رقعی
  • نوع جلد
    شومیز
  • سال چاپ
    1403
  • نوبت چاپ
    12
  • شماره جلد
    848
  • تعداد صفحات
    848
ثبت نظر
هیچ دیدگاهی برای این محصول ثبت نشده است!
لوگوی نشر نی

درباره ناشر

نشر نی

یکی از بهترین اننشاراتی هایی که در حوزه علوم انسانی فعالیت می‌کند نشر نی می‌باشد که آژانس کتاب با این انتشاراتی همکاری می‌کند و شما می‌توانید کتاب مورد نظر خود را با تخفیف قابل قبولی از ما خریداری کنید

مشاهده همه کتاب‌های ناشر