کتاب سیصد و شصت و پنج روز در صحبت قرآن
- نویسنده : حسین الهی قمشه ای
-
ناشر :
سخن
- مدل : کتاب الهیات
کتاب سیصد و شصت و پنج روز درصحبت قرآن نوشته حسین محی الدین الهی قمشه ای, توسط انتشارات سخن موضوع الهیات, تفاسیرشیعه، سخن دوستانه با برخی روشنفکران به چاپ رسیده است.
در کتاب “در صحبت قرآن؛365 روز با قرآن” 365 قطعه کوتاه و بلند از کتاب وحی برای آشنایی جوانان با تعلیمات جهانی قرآن برگزیده شده است و کوشش شده که، این گزیده تصویری از اطوار گوناگون کلام آسمانی را برای مخاطب ترسیم کند. این کتاب، تفسیر در معنی اصطلاحی کلمه که به تفاسیری چون کشاف و مجمع البیان و امثال آن اطلاق می شود نیست، بلکه بیشتر انعکاسی از کتاب وحی در ادب عرفانی پارسی و اسلامی است و نگاهی است به قرآن از دیدگاه ادبی، زیباشناسی و اخلاقی، اجتماعی و عرفانی بدین مقصود که دعوت رسول اکرم و انبیای پیشین در جهت بیدار کردن فطرت انسانها و یادآوری پیوند عاشقی و معشوقی میان انسان و پروردگار در دلهای جوانان بنشیند. به همین مناسبت مراجع کتاب، تفسیرهای سنتی نیست، بلکه متون ادبیات حکمت است.
بخش هایی از این اثر را در ادامه می خوانید:
«در ذیل آیه 187 سوره بقره: «هن لباس لکم انتم لباس لهن: ایشان یعنی زنان شما، همچون لباس (مایه شان و منزلت و پوشش و ابرو و حیثیت) باشند شما را و شما نیز همچون لباس باشید، ایشان را.»نوشته شده است: این عبارت کوتاه در مجموع مشتمل بر بیش از یک کلمه اصلی نیست و آن کلمه لباس است، بقیه کلمات همه ضمیر و حرف اضافه و غیره اند. بنابراین با کاربرد تنها یک کلمه خداوند رابطه متقابل و برابری کامل زن و مرد را چنین بیان کرده است که زنان در حکم لباس و پوشش و شان اجتماعی و شخصیت و آبرو و هویت و حیثیت شما هستند و شما نیز همین مقام را در مقابل ایشان دارید.
معرفی مباحث سیصد و شصت و پنج روز درصحبت قرآن
- پیشگفتار
- کاروان احمد
- داستان احد
- احد و احمد
- احمد و برخی بزرگان فرهنگ اسلامی
- احمد و برخی بزرگان غرب
- سخن دوستانه با برخی روشنفکران
- پایان گفتار
- سپاس و قدر دانی
- در ستایش و نیایش
- و...
-
ناشرسخن
-
نویسندهحسین الهی قمشه ای
-
قطع کتابرقعی
-
نوع جلدگالینگور
-
سال چاپ1398
-
نوبت چاپ29
-
تعداد صفحات956