سبدخرید
0

سبد خرید شما

0 محصول
منوی دسترسی
دسته‌بندی کتاب‌ها

کتاب سفرهای سندباد پیدایش

✓ موجود در انبار آژانس کتاب
قیمت با تخفیف 5%
288,000 تومان
273,600 تومان
کمپین از مهر تا مهر

با هر خرید مهر، یک هدیه آغاز کنید

5% 288,000 تومان
273,600 تومان
معرفی

کتاب سفرهای سندباد نوشته جان یومن با ترجمه حسین ابراهیمی, توسط انتشارات پیدایش موضوع ادبیات کودک و نوجوان، داستان های کودک و نوجوان، رمان خارجی کودکان به چاپ رسیده است.

«سفرهای سندباد» عنوان رمانی نوشته‌ی جان یومن است. سندباد از داستان‌های معروف هزار و یک شب است که همه ما آن را با کارتون زیبایش به یاد داریم.

 رمان سفرهای سندباد را با ترجمه حسین ابراهیمی (الوند) ا از دسته‌ی رمان نوجوان  منتشر کرده است. رمان‌های این مجموعه با موضوعات متنوع، خواندنی و پرکشش از نویسندگان و مترجمان مطرح برای آشنایی نوجوانان با ادبیات داستان ایران و جهان انتخاب شده‌اند.

از پشت کتاب «سفرهای سندباد»:

کسی نمی‌داند سندباد بحری چطور به این همه ثروت و موفقیت دست پیدا کرده است تا اینکه او قصه سفرها و مبارزه‌ها و تلاش‌هایش را برای سندباد حمال تعریف می‌کند. سفرهای سندباد بر اساس قصه‌های چهارصد و پنجاهم و شصت و چهارم هزار و یک شب نوشته شده است. بسیاری از نویسندگان دنیا ماجراهای سندباد بحری را یکی از شیرین‌ترین و پر ماجراترین خواندنی‌های جهان می‌دانند.

گزیده‌ای از کتاب «سفرهای سندباد»:

در شهر بغداد به روزگار خلیفه هارون‌الرشید، مردی فقیر زندگی می‌کرد که او را سندباد حمال می‌نامیدند. روزی از روزهای گرم تابستان سندباد حمال همچنان که زیر باری سنگین عرق می‌ریخت. به خانه بازرگانی رسید. جلو خانه بازرگان را آب و جارو کرده بودند و چنین می‌نمود که گویی هوای آنجا هم خنک‌تر است. سندباد حمال، بار بر زمین گذاشت تا لحظه‌ای بر سکویی که دم در خانه بود بیاساید و در آن هوای خنک و خوشبو، نفسی تازه کند. سندباد همچنان که خودش را جمع و جور می‌کرد لب سکو نشست. ناگهان صدای آهنگ‌های دلکش و دلنشینی را که از درون خانه برمی‌خاست شنید.

از درون خانه صدای خوانندگان خوش آواز همراه چهچهه پرندگان خوش خوان، چون بلبل و چکاوک و هزاردستان بلند بود. سندباد حمال چنان شیفته نغمه‌ها شد که دیگر تاب نشستن نیاورد. از جا برخاست و همچنان که از زیر چشم اطراف را از نظر می‌گذراند روی پنجه پا، آهسته به سوی در بزرگ خانه راه افتاد. آن سوی در باغی بزرگ پر از غلامان و کنیزان و بردگان از آن نوع که فقط در کاخ‌های باشکوه زندگی می‌کنند، دید.

مشخصات
  • ناشر
    پیدایش
  • نویسنده
    جان یومن
  • مترجم
    حسین ابراهیمی
  • قطع کتاب
    پالتویی
  • نوع جلد
    شومیز
  • سال چاپ
    1398
  • نوبت چاپ
    3
  • تعداد صفحات
    144
ثبت نظر
هیچ دیدگاهی برای این محصول ثبت نشده است!
لوگوی پیدایش

درباره ناشر

پیدایش

نشر پیدایش در سال 1368 تاسیس شد و هم اکنون در سه حوزه و کودک، نوجوان و جوان فعالیت می‌کند و آژانس کتاب با این انتشاراتی همکاری دارد و شما می‌توانید کتا های خود را با تخفیف قابل قبولی از ما خریداری کنید.

مشاهده همه کتاب‌های ناشر