سبدخرید
0

سبد خرید شما

0 محصول
منوی دسترسی
دسته‌بندی کتاب‌ها

کتاب سرگذشت سوررئالیسم

✓ موجود در انبار آژانس کتاب
قیمت با تخفیف 15%
1,100,000 تومان
935,000 تومان
کمپین از مهر تا مهر

با هر خرید مهر، یک هدیه آغاز کنید

15% 1,100,000 تومان
935,000 تومان
معرفی

کتاب سرگذشت سوررئالیسم نوشته آندره برتون با ترجمه عبدالله کوثری، توسط انتشارات نی با موضوع هنر, هنرهای تجسمی, مکتب‌های فکری و هنری, شکل‌گیری حساسیت مدرن به چاپ رسیده است.

سوررئالیسم یکی از ماندگارترین و پردامنه‌ترین مکتب‌های فکری ـ هنری قرن بیستم است. جدا از تندروی‌ها و گزافکاری‌هایی که صرفاً نشانه‌ی عصیان در برابر وضع موجود بود، این جنبش به‌گفته‌ی برتون «سهم عمده‌ای در شکل‌گیری حساسیت مدرن ما داشته است.» سوررئالیسم نه‌تنها بر شعر، که بر سینما، نقاشی و مجسمه‌سازی تأثیر بسیار نهاد و قلمرو نفوذ آن از قاره اروپا فراتر رفت و در بسیاری کشورها هواداران پرشور یافت.

در این کتاب آندره برتون، یکی از بنیان‌گذاران و هواداران پرشور سوررئالیسم، سرگذشت این جنبش را از آغاز تا دهه ۱۹۵۰ با زبانی روشن بیان می‌کند. این کتاب مجموعه‌ای از مصاحبه‌های رادیویی و مطبوعاتی است که در سال‌های مختلف صورت پذیرفته است.

مشخصات
  • ناشر
    نشر نی
  • نویسنده
    آندره برتون
  • مترجم
    عبدالله کوثری
  • قطع کتاب
    رقعی
  • نوع جلد
    شومیز
  • سال چاپ
    1403
  • نوبت چاپ
    نهم
  • تعداد صفحات
    309
ثبت نظر
هیچ دیدگاهی برای این محصول ثبت نشده است!
لوگوی نشر نی

درباره ناشر

نشر نی

یکی از بهترین اننشاراتی هایی که در حوزه علوم انسانی فعالیت می‌کند نشر نی می‌باشد که آژانس کتاب با این انتشاراتی همکاری می‌کند و شما می‌توانید کتاب مورد نظر خود را با تخفیف قابل قبولی از ما خریداری کنید

مشاهده همه کتاب‌های ناشر