سبدخرید
0

سبد خرید شما

0 محصول
منوی دسترسی
دسته‌بندی کتاب‌ها

کتاب در باب آزادی

  • روش های ارسال
  •    اسنپ باکس تهران
  •    پیک موتوری تهران
  •    پست پیشتاز
  •    تیباکس
  •    ویژه
  • موجود در انبار
995,000 تومان
توضیحات

کتاب در باب آزادی نوشته تیموتی اسنایدر با ترجمه محمدجواد آزادی مقدم توسط انتشارات روزنه با موضوع علوم سیاسی به چاپ رسیده است.

کتاب در باب آزادی اثر تیموتی اسنایدر استاد تاریخ و سیاست دانشگاه ییل در آمریکاست. اسنایدر همچنین عضو گروه مطالعات شرق اروپا در دانشگاه وین نیز می‌باشد. در معرفی این کتاب به قلم مترجم می‌خوانیم:

وقتی آینده دیواری بلند به نظر می‌رسد «آزادی» چه معنایی دارد؟
ما در جهانی زندگی می‌کنیم که گویی تمام نیروها – از الگوریتم های نامرئی تا فشارهای پیدا و پنهان – ما را به سوی یک کلبی مسلکیِ شیرین سوق می‌دهند: به این باور که کنش فردی بی‌معناست و تنها راه بقا پناه بردن به گوشه امن زندگی خصوصی است. این همان وسوسه «آزادی منفی» است، آزادی از درد جهان به قیمت از دست دادن خود جهان. در زمانه‌ای که ناامیدی به عقلانی‌ترین واکنش بدل شده و انزوا امن‌ترین پناهگاه به نظر می‌رسد، تیموتی اسنایدر با این کتاب زنگ خطری را به صدا در می‌آورد. او به ما هشدار می‌دهد که بزرگ‌ترین تهدید استبداد بیرونی نیست بلکه تعریفی از آزادی است که خود به قفسی درونی بدل می‌شود: «آزادی به مثابه رها شدن از همه چیز»، به مثابه بی‌تفاوتی و شانه خالی کردن از بار مسئولیت. این همان آزادی سلبی است که ما را هر روز به سوی خود فرا می‌خواند و در نهایت ما را در برابر تاریخ تنها و بی‌دفاع رها می‌کند.
در باب آزادی یک کتاب معمولی نیست. این اثر آمیزه‌ای است از خاطرات شخصی تحلیل تاریخی دقیق و یک مانیفست قدرتمند برای قرن بیست‌ویکم. اسنایدر با زبانی روشن و به دور از پیچیدگی‌های آکادمیک پنج شکل اساسی آزادی را معرفی می‌کند که می‌توانند به مثابه ابزارهایی عملی در زندگی روزمره ما به کار گرفته شوند. این کتاب راهنمایی است برای باز پس‌گیری قدرت انتخاب، یافتن معنا در دل آشوب و آفریدن امکان‌های نو در جهانی که ما را به پذیرش محدودیت‌ها فرا می‌خواند. این اثر برای کسانی است که می‌دانند، آزادی چیزی فراتر از نبودن زنجیر است و آماده‌اند تا معمار آزادی خویش باشند.

مشخصات
  • ناشر
    روزنه
  • نویسنده
    تیموتی اسنایدر
  • مترجم
    محمدجواد آزادی مقدم
  • قطع کتاب
    رقعی
  • نوع جلد
    شومیز
  • سال چاپ
    1405
  • نوبت چاپ
    2
  • تعداد صفحات
    442
نظرات کاربران
    هیچ دیدگاهی برای این محصول ثبت نشده است!