سبدخرید
0

سبد خرید شما

0 محصول
منوی دسترسی
دسته‌بندی کتاب‌ها

کتاب خانه عروسک

  • روش های ارسال
  •    اسنپ باکس تهران
  •    پیک موتوری تهران
  •    پست پیشتاز
  •    تیباکس
  •    ویژه
  • موجود در انبار
150,000 تومان
توضیحات

کتاب خانه عروسک نوشته هنریک ایبسن ترجمه ناهید سیدتفرشی خامنه توسط انتشارات وانیا موضوع ادبیات، ادبیات داستانی، نمایشنامه، رمان به چاپ رسیده است.

 موضوع این نمایشنامه بر اساس نظریه وراثت است. اما آنقدر تیره و تاریک و بدبینانه به زندگی و آینده بشر اروپایی نگاه می‌کند که به مذاق هیچکس خوش نمی‌آید و آنقدر سنت ستیز است که همه را علیه خودش می‌شوراند. خانه عروسک را اولین نمایشنامه فمینیستی (طرفداری از حقوق زنان) می­‌نامند. علاوه بر آن این نمایشنامه اثر مهمی در مکتبت ناتورالیسم (طبیعت­‌گرایی) محسوب می­‌شود که حوادث و موقعیت­‌های واقعی در گذری از اشکال گذشته روی صحنه به نمایش درمی­‌آیند.

هنریک ایبسن‏ شاعر، نمایش‌نامه‌نویس و درام‌نویس نروژی است. او یکی از ستون‌های اصلی ادبیات مدرن نروژ است که تأثیر شگرفی بر نویسندگان بعد از خود گذاشته‌ است. از نمایشنامه‌های معروف او می‌توان به دشمن ملت و خانه عروسک اشاره کرد. ایبسن در نمایشنامه‌هایش غالباً به روابط اجتماعی مردم کشورش هجوم برده و معایب و نواقص رفتار آنان را با کنایه و اشاره بیان می‌نمود، همین امر سبب شد با بی‌مهری هموطنانش روبرو گردد.

مشخصات
  • ناشر
    وانیا
  • نویسنده
    هنریک ایبسن
  • مترجم
    ناهید سیدتفرشی خامنه
  • قطع کتاب
    رقعی
  • نوع جلد
    شومیز
  • سال چاپ
    1391
  • نوبت چاپ
    دوم
  • تعداد صفحات
    128
نظرات کاربران
    هیچ دیدگاهی برای این محصول ثبت نشده است!