سبدخرید
0

سبد خرید شما

0 محصول
منوی دسترسی
دسته‌بندی کتاب‌ها

کتاب داستان های کف دستی کتابسرای تندیس

  • روش های ارسال
  •    اسنپ باکس تهران
  •    پیک موتوری تهران
  •    پست پیشتاز
  •    تیباکس
  •    ویژه
  • موجود در انبار
115,000 تومان
توضیحات

کتاب داستان های کف دستی نوشته یاسوناری کاواباتا با ترجمه محمدرضا قلیچ خانی, توسط کتاب سرای تندیس به چاپ رسیده است.

موضوع کتاب شامل ادبیات داستانی, رمان خارجی, داستان خارجی ترجمه, داستانی با خصوصیاتی متمایز می باشد.

معرفی مباحث کتاب داستان های کف دستی

  1. نقطه روشن
  2. ظرف ضعیف تر
  3. دخترکی که به سمت آتش میرفت
  4. اره و تولد بچه
  5. ملخ و جیرجیرک

یاسونارى کاراباتا (1972 ـ 1899)، برنده‌ى جایزه‌ى ادبى نوبل 1968، بر این باور بود که گوهر هنرش نه در رمان‌ها، که در داستان‌هاى کوتاهش نهفته است؛ داستان‌هایى که آن‌ها را «داستان‌هاى کفدستى» مى‌خواند و در طول زندگى هنرى‌اش  از 1923 نوشتن‌شان را آغاز کرده بود.

این داستان‌ها که گاه خیالى، گاه واقعى و گاه حتى روایتى از زندگى خود نویسنده هستند، گویاى علاقه‌ى همیشگى کاواباتا به کوتاه‌نویسى و فشرده کردن پى‌رنگ داستانند. تنهاى، عشق، گذرعمر و مرگ درونمایه‌هاى اصلى این داستان‌ها را تشکیل مى‌دهند. داستان‌هاى کفدستى بازتاباننده‌ى گستره‌ى شگفت‌آور آثار و نیز پیچیدگى روحى ـ روانى یکى از برجسته‌ترین استادان داستان کوتاه قرن بیستم است.

کاواباتا در 1972، یعنى در 73 سالگى، به دلایلى که فقط خودش از آن‌ها آگاه بود به زندگى‌اش پایان داد.

سرزمین برف، هزار درنا، آواى کوهستان، خانه‌ى زیبارویان خفته و رقصنده‌ى ایرو از جمله آثارى هستند که از کاواباتا به فارسى برگردانده شده است.

مشخصات
  • ناشر
    کتابسرای تندیس
  • نویسنده
    یاسوناری کاواباتا
  • مترجم
    محمدرضا قلیچ خانی
  • قطع کتاب
    رقعی
  • نوع جلد
    شومیز
  • سال چاپ
    1401
  • نوبت چاپ
    2
  • تعداد صفحات
    277
نظرات کاربران
    هیچ دیدگاهی برای این محصول ثبت نشده است!