سبدخرید
0

سبد خرید شما

0 محصول
منوی دسترسی
دسته‌بندی کتاب‌ها

کتاب آخرین قارون

  • روش های ارسال
  •    اسنپ باکس تهران
  •    پیک موتوری تهران
  •    پست پیشتاز
  •    تیباکس
  •    ویژه
  • موجود در انبار
250,000
٪5
237,500 تومان
توضیحات

کتاب آخرین قارون نوشته اف اسکات فیتز جرالد ترجمه علیرضا کیوانی نژاد توسط انتشارات چشمه با موضوع ادبیات، ادبیات داستانی، رمان خارجی به چاپ رسیده است.

 یک‌بار می‌خواستم خاطراتم را با عنوان «دختر یک تهیه‌کننده» بنویسم، اما در هجده‌سالگی واقعاً چیزی برای نوشتن نداشتم. شاید این هم دست سرنوشت بود، وگرنه ستون لولی پارسون به بی‌مزگی می‌بود. پدرم مثل هر مرد دیگری که می‌تواند در کار کتان یا فولاد باشد، در صنعت فیلم‌سازی مشغول بود و من هم با این مسئله کنار آمده بودم. در بدترین حالت می‌شد گفت هالیوود را مثل روح سرگردان یک خانه جن‌زده پذیرفته بودم. می‌دانستم باید با این مسئله مشکل داشته باشم، اما نداشتم. گفتنش آسان است، اما درک آن برای دیگران سخت. وقتی در بنینگتون بودم، برخی معلمان ادبیات انگلیسی وانمود می‌کردند اعتنایی به هالیوود ندارند یا از آن بیزارند، انگار تهدیدی برای موجودیت خودشان محسوب می‌شد.

حتی پیش از آن، وقتی در یک صومعه بودم، راهبه‌ای ریزه‌میزه و بانمک از من خواست دست‌نویس یک فیلم‌نامه را به او بدهم تا همان‌طور که قبلاً به بچه‌های کلاسش نوشتن مقاله و داستان کوتاه را آموزش داده بود، فیلم‌نامه‌نویسی را هم تدریس کند. من خواسته‌اش را انجام دادم، اما فکر می‌کنم ساعت‌ها با آن فیلم‌نامه کلنجار رفت و به جایی نرسید. سر کلاس هم هیچ اشاره‌ای به آن نکرد و برایم بازگرداند، آن هم با تحیر و دلخوری عجیب و بدون هیچ اظهار نظری.

به همین دلیل، انتظار دارم همین اتفاق برای این داستان هم تکرار شود: می‌توانید مثل من هالیوود را امری بدیهی قلمداد کنید و برای درک اهمیتش تلاش نکنید، یا می‌توانید به روی خود نیاورید و همان‌طور که از چیزهایی متنفر می‌شوید که درک‌شان نمی‌کنید، از این یکی هم متنفر باشید.

مشخصات
  • ناشر
    چشمه
  • نویسنده
    اف اسکات فیتزجرالد
  • مترجم
    علیرضا کیوانی نژاد
  • قطع کتاب
    رقعی
  • نوع جلد
    شومیز
  • سال چاپ
    1403
  • نوبت چاپ
    چهارم
  • تعداد صفحات
    227
نظرات کاربران
    هیچ دیدگاهی برای این محصول ثبت نشده است!