کتاب زبان Tintin Cigars of the Pharaoh کتاب زبان تن تن و سیگارهای فرعون

کتاب زبان Tintin Cigars of the Pharaoh اثر Herge توسط انتشارات زبان مهر به چاپ رسیده است.

چرا خرید از آژانس کتاب؟

خرید از آژانس کتاب به شما این اطمینان را می‌دهد که نسخه اصلی و به‌روز کتاب زبان Tintin Cigars of the Pharaoh را دریافت خواهید کرد. ما با ارائه خدمات سریع، ارسال امن و قیمت مناسب، تجربه خریدی آسان و مطمئن را برای شما فراهم می‌آوریم.

برای خرید این کتاب و مشاهده کتاب‌های دیگر، به فروشگاه آنلاین آژانس کتاب مراجعه کنید.

  • روش های ارسال
  •    پیک تهران
  •    پیک سریع تهران
  •    پست پیشتاز
  •    تیباکس
  •    ویژه
  • موجود در انبار
280,000
٪40
168,000 تومان
توضیحات

کتاب زبان Tintin Cigars of the Pharaoh اثر Herge توسط انتشارات زبان مهر به چاپ رسیده است.

مشخصات
  • ناشر
    زبان انگلیسی
  • نویسنده
    herge
  • قطع کتاب
    وزیری
  • نوع جلد
    شومیز
  • تعداد صفحات
    62
نظرات کاربران
    هیچ دیدگاهی برای این محصول ثبت نشده است!
درباره نویسنده
herge

آقای هرژه در سال 1907 به دنیا آمد که یک نویسنده و کاریکاتوریست بود که به علت نوشتن ماجرای تن تن به شهرت رسید به ویژه این اثر وی در تاریخ اروپا بسیار مشهور شد او از ابتدا آموزش هنری نیز ندیده بود ولی بعد از ترک کردن مدرسه ابتدا به عنوان گرافیست کار کرد و از سال 1929 تا لحظه مرگش به ماجرای کتاب تن به تن پرداخت وی در خانواده ای متوسط زندگی میکرد و حرفه خود را در تصویر سازی مجلات پیشاهنگی آغا کرد که در نتیجه سبب انتشار نخستن سری ماجرا های تن تن نیز شد،شخصیت داستانی تن تن به عنوان پسری شجاع که همراه سگش به دور دنیا سفر میکرد که مشغول به ماجراجویی بیست و سه قسمتی شد اولین داستان تن تن در سرزمین های شوروی در دو صفحه ضمیمه بخش کودکان روزنامه ای به اسم بیستم کوچک در سال 1930 نیز شکل گرفت.

در لحظه های آخر عمرش دیگر از خلق اثر تن  تن خسته شده بود و برای فرار از آن گاهی به نقاشی کشیدن میپرداخت که در یکی از نقاشی های مشهور خود که در آن تن تن را به شکل ارباب و نیز خودش را به شکل برده ترسیم کرده بود با مرگ وی کتاب تن تن و هنر الفبا نیز ناتمام باقی ماند بعد از هرژه هنرمندان زیادی در تلاش بودند تا بتواند اثر وی را تکمیل کنند ولی نتیجه  مدنظر مخاطبان نیز نبود بر اساس وصیت ژرژ پروسیر هیچ هنرمندی بعد از هرژه حق خلق کردن داستن جدید را نداشت و با مرگ وی مجوعه داستانی او هم به پایان خودش رسید.

آقای هرژه در سال 1983 در بلژیک از دنیا رفت و از دیگر آثار با ارزش این نویسنده میتوان به ماجرای های ژو،زت و ژوکو و ماجراهای پوپول اشاره کرد.

برگشت به بالا
طراحی سایت و سئو : توسط نونگار پردازش