سبدخرید
0

سبد خرید شما

0 محصول
منوی دسترسی
دسته‌بندی کتاب‌ها

کتاب عکس دسته جمعی با پدرخوانده سفر به سه گانه ی کاپولا

  • روش های ارسال
  •    اسنپ باکس تهران
  •    پیک موتوری تهران
  •    پست پیشتاز
  •    تیباکس
  •    ویژه
  • موجود در انبار
390,000 تومان
توضیحات

کتاب عکس دسته جمعی با پدرخوانده (سفر به سه گانه ی کاپولا) نوشته صفی یزدانیان توسط انتشارات چشمه با موضوع تاریخ ادبیات، تاریخ سینما، نقد و بررسی آثار سینما به چاپ رسیده است.

«صفی یزدانیان» منتقد و فیلمساز شناخته‌شده ایرانی است که از اواخر دهه شصت به‌طور جدی نوشتن درباره سینما را آغاز کرد. او در تمام آن سال‌ها تنها سراغ فیلم‌هایی رفت که برایش معنا و ارزش ویژه‌ای داشتند؛ آثاری که در ذهنش ماندگار شده بودند و به زندگی در خاطرات او ادامه می‌دادند.

این کتاب، اگرچه سه‌گانه مهم تاریخ سینما را نیز تحلیل کرده، اما دامنه‌اش بسیار فراتر است و خواننده را به سفری پرجنب‌وجوش در تاریخ سینما می‌برد. در صفحات کتاب، فیلم‌ها و شخصیت‌هایشان یکی پس از دیگری از برابر چشمان خواننده عبور می‌کنند؛ هر صحنه یا جمله‌ای می‌تواند ما را به جهانی کاملاً متفاوت از هنر سینما پرتاب کند. از دل فیلم‌های آمریکایی دهه ۱۹۷۰ به سینمای ایتالیا می‌رسیم، از کاپولا به تارکوفسکی می‌رویم، از آنتونیونی به وونگ کاروای سفر می‌کنیم و از داستان‌های مافیایی، قدم به قلمرو نمایشنامه‌های شکسپیر می‌گذاریم.

یزدانیان در این مسیر شگفت‌انگیز، شاهکارهای برتولوچی و اسکورسیزی را نیز از قلم نمی‌اندازد. همه‌چیز در این کتاب در خدمت سینماست: تصویر، کلمه و موسیقی، که خواننده را با خود می‌کشند و به تجربه‌ای خیره‌کننده و افسونگر می‌رسانند؛ همان جادویی که سال‌هاست روی پرده‌های بزرگ سینما می‌درخشد.

شیوه نوشتن یزدانیان در کتاب «عکس دسته‌جمعی با پدرخوانده» آمیزه‌ای از شور، احساس و شوق بی‌پایان او نسبت به سینماست. این عشقِ بی‌اندازه، روح خواننده را نیز درگیر می‌کند و او را به جهان جذاب و جادویی هنر هفتم می‌کشاند.

مشخصات
  • ناشر
    چشمه
  • نویسنده
    صفی یزدانیان
  • قطع کتاب
    رقعی
  • نوع جلد
    شومیز
  • سال چاپ
    1404
  • نوبت چاپ
    سوم
  • تعداد صفحات
    260
نظرات کاربران
    هیچ دیدگاهی برای این محصول ثبت نشده است!