سبدخرید
0

سبد خرید شما

0 محصول
منوی دسترسی
دسته‌بندی کتاب‌ها

کتاب در گرگ و میش راه

تلاش مداوم زنی در جامعه ای بسته و مردسالار

  • روش های ارسال
  •    اسنپ باکس تهران
  •    پیک موتوری تهران
  •    پست پیشتاز
  •    تیباکس
  •    ویژه
  • ناموجود
ناموجود
توضیحات

کتاب در گرگ و میش راه (تلاش مداوم زنی در جامعه ای بسته و مردسالار) نوشته ابراهیم مختاری توسط انتشارات چشمه با موضوع ادبیات، ادبیات داستانی زندگی نامه و خاطرات به چاپ رسیده است.

در گرگ و میش راه

 زن‌ها و بچه‌ها وقتی مرا می‌دیدند، پوزخند می‌زدند؛ طوری رفتار می‌کردند که انگار عقل از سرم پریده باشد. نگاه‌ها و خنده‌هایشان می‌گفت: «این یکی دیگر تعجبی ندارد، از او هر کاری برمی‌آید.» هر زنی که می‌خواست با من دوستی کند، از ترس حرف مردم عقب می‌کشید. من هم سعی می‌کردم نه نگاه کسی را جواب بدهم و نه بشنوم پشت سرم چه می‌گویند. خودم هم دیگر رویم نمی‌شد با کسی رفت‌وآمد کنم؛ رفتار آدم‌ها طوری بود که حس می‌کردم برایشان وجود ندارم.

چند سال طول کشید تا مردم کمتر مرا دست بیندازند. زن‌ها هنوز هم نگاهم می‌کنند، اما چیزی نمی‌گویند؛ جوری وانمود می‌کنند که انگار هیچ‌وقت اتفاقی نیفتاده. اما برای من، هیچ‌چیز بزرگ‌تر از همان اتفاق نبود.

مشخصات
  • ناشر
    چشمه
  • نویسنده
    ابراهیم مختاری
  • قطع کتاب
    رقعی
  • نوع جلد
    شومیز
  • سال چاپ
    1402
  • نوبت چاپ
    هشتم
  • تعداد صفحات
    180
نظرات کاربران
    هیچ دیدگاهی برای این محصول ثبت نشده است!